Hírek

Rézsűzúzó munkája erősen gazos területen


A Quivogne szárzúzó kínálatában számos különböző kialakítású munkagép található. Vízszintes- vagy függőleges tengelyű, mezőgazdaság, erdészet vagy kommunális feladatokra szánt kivitel mindegy, nálunk megtalálja Ön is a legkedvezőbb kivitelt!

Az egyik legújabb beüzemelésünk egy 2,5 méter munkaszélességű, vízszintes tengelyű rézsűzúzó volt Cegléd határában. A rézsűzúzó palettánkon a Hypermaster fantázianevű a legerősebb kivitel. Ez a kivitelű rézsű szárzúzó bátran ajánlható

  • mezőgazdaságban: a táblaszélek karbantartására, a gazos területek nyírására, általános gyomkontrolban,
  • kommunális feladatokra: útszélek ápolására, gazos területek karbantartására, kisebb cserjék nyírására, tisztán tartására, városüzemeltetésben,
  • erdészeteknél: erdei utak tisztítására, az utakra belógó ágak, bokrok visszavágására.

A Hypermaster rézsűzúzó széles körben használható hidraulikusan oldalra kitolható és szögben dönthető kivitel. Munka közben felfelé 900-ban, lefelé pedig 600-ban lehet hidraulikusan, fokozat mentesen dönteni. Az oldalra kitolás könnyen és biztonságos teszi lehetővé a traktor nyomvonalán kívül történő munkavégzést. A hajtómű szerelhető a gép oldalára is, amely tovább növeli az oldalra tolás lehetőségét.

rézsűzúzó        rézsű szárzúzó

Habár a Hypermaster nem tipikus erdészeti szárzúzó, de robusztus felépítésénél fogva bátran ajánlható az 5-6 cm-es gallyak visszavágására, aprítására. Rendszeres használatával megelőzhetjük a traktor vagy kombájn sérüléseit, az útra belógó ágak okozta karcolásokat.

A rézsűzúzó másik felhasználási területe az erdészeteknél a csemetekertek ápolása, a vadásztársaságoknál a nyiladékok kaszálása, a gyommentesítés.

A mezőgazdaságban és a kommunális felhasználás során fontos feladat a táblaszélek tisztán tartása, és az aktuális parlagfű elleni védekezés. A Quivogne részűzúzóval tisztán tarthatók a táblaszélek és így nem csak a gyomok ellen védekezünk, de a kultúrnövényeink gyomfertőzésének kockázatát is csökkenthetjük.

A Hypermaster rézsűzúzó erős vázzal kerül forgalomba, univerzális vagy kalapácsos elmunkálóval. A hazánkban jellemző erős gyomfertőzés miatt mi a kalapácsos kivitelt ajánljuk, amely nem csak elfekteti, hanem aprítja is a szármaradványokat. A Hypermaster rézsűzúzó alkalmazásával 3 – 8 cm magasságra vághatjuk vissza a növényi maradványokat. A pontos beállítás a támasztó hengerrel egyszerűen elvégezhető.

erdészeti szárzúzó          rézsű zúzó

A munkavégzés közbeni biztonságot emeli a munkahenger ütközés biztosítása, amely kisebb ütközések csillapítására hasznos lehetőség. Az extraerős hajtómű 4 db kardánszíjjal hajtott, a robosztus kivitelre jó példa, hogy a 2,5 méter széles gép súlya 1.110 kg. A Hypermaster rézsűzúzó rotorátmérője 193 mm,

A Quivogne szárzúzók mindegyike elektronikusan kiegyensúlyozott, vibrációmentes rotorral, megbízható hajtóművel, erős kerettel, illetve minőségi anyagokból készül.

Természetesen az itt kiemelt rézsűzúzón kívül számos kialakítású és típusú szárzúzó található még a kínálatunkban.

Bővebb információért keresse Ön is kollégáinkat: KATTINTS IDE A TELEFONSZÁMOKÉRT.

Íme egy rövid videó a 2,5 méteres rézsűzúzó munkájáról:

 





VISSZA